Om Akron Eiendom

Erfaring, ekspertise og systematiserte løsninger.

 

hero image mobile
hero image

Fra tømrer til entreprenørselskap

Vi har vært i byggebransjen i over 30 år og har de siste årene drevet Witor Entreprenør. Akron Eiendom ble stiftet i 2016, men erfaringene strekker seg over en generasjon i bransjen. 

Det startet med tømring, fortsatte med kunnskap om systematisering og forvaltning av eiendom. Vi har jobbet gjennom trender, oppgangstider og nedgangstider. 

Bakgrunnen vår er godt synlig i hvordan vi arbeider i Akron. Vi bruker systematiserte løsninger. Først og fremst ønsker vi å gjennomføre blokkprosjekter som er grundig gjennomarbeidet. Det viktigste for oss er å ha god kommunikasjon med kunden og ta deg som kunde med på råd.

Trygghet du trenger

Vi er et lite firma med erfarne fagfolk som har bygget prosjekter i mange år. Vi har god oversikt over bransjen, og behøver ikke lang tid på å vurdere et prosjekt. 

Med på laget har vi entreprenøren LEX som gjør at gjennomføringen går fortere. Vi har kontroll på tid, ressurser og kostnader. Vi kjenner alle stegene i prosessen og hvor lang tid hvert steg tar.

Vi vil at du skal kunne stole på at du har gjort en god handel. Du får spesifisert kostnadskalkyle og forklaring på alle tall. Fra tomtekost til byggelån. Akron Eiendom gir deg trygghet, kompetanse og byggemessig erfaring, allerede fra start.


cp card image

Witor og Akron Eiendom

Akron Eiendom er et datterselskap eid av Witor, en erfaren aktør i byggebransjen. LeilighetsExperten AS tilhører også Witor og er en fast entreprenør til Akron.

les-mer-om-witor

 

cp card image

La oss utvikle sammen

Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg å gjennomføre et prosjekt som du drømmer om.

kontakt-oss

 

Bli kjent med vårt team

Se hvem som jobber i Akron Eiendom.

Tor Øyvind Skaug

Daglig leder

Byggmester og gründer. Har jobbet i byggebransjen siden 1987 og har gjennomført en rekke prosjekter.

T: 454 62 000
E: ts@witor.no

 

Tonje Adolphson

Eiendomsutvikler

Tonje har lang bakgrunn som eiendomsmegler og har jobbet for noen av de største eiendomsmeglerne i Oslo.

T: 936 50 781
E: ta@witor.no